LogoRolfstone
EN

Over ons

Over ons

Rolfstone is een audio merk, producent en online verkoper gefocust op sporters. Rolfstone is gebaseerd in Nederland en opgericht door Joris Beerepoot, Jos Kneppers en Alfred Bes. Na de introductie van de innovatieve Vsoundbox Bluetooth vibratie speaker hebben ze zich gefocust op de toekomst van draagbare audio: Echt draadloze oordopjes.

De perfecte gebruikers voor deze oordopjes zijn sporters. Vele sporters luisteren tijdens hun workout naar muziek voor extra focus en motivatie. Echter zijn grote koptelefoons vaak te zwaar en zit de kabel van normale oordopjes vaak in de weg. De Rolfstone Nova is een oplossing voor deze problemen. De Rolfstone Nova is gemaakt voor sport.

Met het ontwikkelen van de Rolfstone Nova is de interactie met de gebruikers erg belangrijk. Door de ervaringen van de gebruikers blijven wij over het product leren. Daarom staan we ook altijd open voor suggesties of verbeteringen.

De kleine oordopjes zijn volledig draadloos en en super licht. De perfecte pasvorm van de oordopjes samen met het geweldige geluid maakt de Rolfstone Nova tot de ideale sport accessoire.

Om er zeker van te zijn dat onze klanten tevreden zijn hebben we direct contact met onze klanten. Het is mogelijk om Rolfstone te Whatsappen, bellen of ons te bereiken via de social media kanalen. We willen dat iedereen extra motivatie krijgt door muziek te luisteren tijdens het sporten en dat iedereen een geweldige ervaring heeft met Rolfstone.

Onze kernwaarden

Samenwerken Door samen te werken sta je sterker. We geloven in samenwerken, niet alleen tijdens de productie of onze dagelijkse werkzaamheden maar ook met onze klanten en ambassadeurs. We werken graag samen om beide partijen verder te brengen.

Service Rolfstone’s doel is een tevreden klant. om ervoor te zorgen dan de ervaring met Rolfstone een goede is zorgen we voor direct contact met onze klanten.

Innovatie Rolfstone is altijd op zoek naar de nieuwste technologie. Niet om de eerste te zijn maar om de beste technologie te gebruiken om de sport ervaring te verbeteren.

Contact

Mail:
info@rolfstone.com
Whatsapp:
+31 6 83993993
Whatsapp:
+31 6 83993993
Verwacht een antwoord tijdens werkuren.

Adres

  • Zeppelinstraat 12
  • 1704 SH
  • Heerhugowaard
  • Nederland
  • Google Maps